_DSC9235_co.jpg

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotograferingen är en viktig del av ert bröllop och vi kommer att göra allt för att ge er professionella bilder som blir ett minen för livet. Vi kan erbjuda allt ifrån enklare paket med en enkel fotografering vid vigseln alternativt i vår fotostudio i Stockholm, till paket där vår bröllopsfotograf följer er under hela bröllopsdagen från förberedelserna till den avslutande festen.

Då varje bröllop och bröllopspar är unika har vi inga färdiga paket för bröllopsfotografering, så kontakta oss först med mer information i formuläret nedan så återkommer vi med en offert.


wedding_rings.jpg

Bröllopsfotografering

Vi kan erbjuda bröllopsfotografering som anpassas helt efter era önskemål, och priset varierar beroende på exempelvis hur många timmar vår fotograf ska vara med, vart det sker och vad ni vill ha för bildprodukter. Vi erbjuder enklare bröllops-paket från 4995 kr till heldagspaket där vi följer er från morgonens förberedelser genom hela dagen till den avslutande festen.

För alla bröllopsfotograferingar ingår en personlig konsultation och för alla större bröllopsfotograferingar ingår både en personlig konsultation och en pre-shoot med den som kommer att vara er fotograf på ert bröllop, så att alla är redo på den stora dagen. För att få bästa möjliga offert är det viktigt att ni ger oss tydlig information om er och ert bröllop samt vilka bildprodukter ni är intresserade av.

Vi kan även erbjuda make-up och hårstyling vid fotograferingen om bilderna tas i vår studio eller inom Stockholm efter ö.k. Vi samarbetar med en MUA som har över 12 års erfarenhet av make-up och hårstyling och som har haft många uppdrag inom mode, tv, film och skönhet, så vill du få ut det mesta av din fotografering så rekommenderar vi att du väljer till styling!

Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss. Vill ni ha en offert på er bröllopsfotografering fyller ni i formuläret nedan.


Förfrågan bröllopsfotografering

Fyll i formuläret nedan för att få en offert på bröllopsfotografering från oss. Notera att detta inte är en bokning för det aktuella datumet utan endast är en förfrågan om offert för bröllopsfotografering. Alla fält nedan är obligatoriska. 

Hur hittade ni till oss? *
Ange i vilken utsträckning följande är viktigt för er: *
Ange i vilken utsträckning följande är viktigt för er:
Vi tycker att det är viktigt att vi får hjälp att välja rätt bröllops-paket
Vi tycker att det är viktigt att vi känner oss trygg med fotografen
Vi tycker att det är viktigt att priset är lågt
Vi tycker att det är viktigt att vi får många bilder
Vi tycker att det är viktigt att vi får vara med att påverka urvalet av bilder
Vilket bröllops-paket är mest intressant för er? *
Vilka bildprodukter är intressanta för er? *
Vilken typ av bröllop planerar ni? *

Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss