flaskor1.jpg

Företagsfoto, personalfoto & reklamfoto

Vi erbjuder många tjänster inom företagsfoto och reklamfoto. Behöver du en fotograf för fotografering av personal, chefer eller kanske medlemmarna i styrelsen för er hemsida eller årsredovisning? Vi fotograferar er personal på plats på ert företag, i vår fotostudio i Stockholm eller utomhus. Är det många anställda som ska fotograferas kommer vi gärna ut och sätter upp en portabel studio hos er för bästa möjliga bilder.

Vi kan även erbjuda make-up och hårstyling vid fotograferingen om bilderna tas i vår studio eller inom Stockholm efter ö.k. Vi samarbetar med en MUA som har över 12 års erfarenhet av make-up och hårstyling och som har haft många uppdrag inom mode, tv, film och skönhet, så vill du få ut det mesta av din fotografering så rekommenderar vi att du väljer till styling!

Behöver ni fotografier på era kontor eller fastigheter, eller kanske dokumentera arbetsuppgifter eller processer inom företaget? Vi kan ex. ta foto för reklam, hemsida, broschyrer eller annonser.

Behöver Ni foto för reklam, produktreklam eller marknadsföringsmaterial? Vår fotograf levererar era bilder med högsta kvalitet för broschyrer, hemsida eller magasin.

Vi erbjuder professionella bilder till er webshop, kontakta oss för mer information.

Har ni som företag några andra behov av bilder, fotograf, fotografering eller fototjänster; tveka inte att ta kontakt med oss via formuläret nedan!


Offertförfrågan företagsfoto

Ange era uppgifter i formuläret nedan och beskriv uppdraget så noggrannt som möjligt så återkommer vi med en offert.