DSC_6960_bw_small.jpg

Gravidfotografering utan kostnad

Just nu söker vi ett par eller en kvinna för gravidfotografering helt utan kostnad mot att vi får använda ett urval av bilderna för marknadsföring av våra tjänster. Detta är ett utmärkt tillfälle för er som vill ha professionella gravidbilder utan att det kostar er någonting (värde 1695 kr)!

Hur fungerar det?
Gravidfotograferingen tar 1-2 timmar och genomförs i vår fotostudio i södra Stockholm. Efter fotograferingen får ni tillgång till bilderna och ni får välja ut 10 st. digitala bilder i högupplöst format som vi behandlar och skickar ut till er, helt utan kostnad. Vi väljer sedan ut ett antal bilder som vi vill använda i reklamsyfte, och endast de bilder ni godkänner kommer att användas i marknadsföringen. En del av bilderna är tänkt att användas på vår hemsida medan andra bilder kommer att användas som exempelbilder vid gravidfotograferingar. Vill ni ha fler än 10 digitala bilder eller önskar förstoringar eller bilder i album kan ni naturligtvis köpa till detta till en förmånlig kostnad.

Vi har inga krav på er ålder, längd eller annat utan det viktigaste är att ni är bekväm framför kameran och är ok med att synas i vår marknadsföring.

Låter det intressant ansöker ni via formuläret nedan.


Ansökan kostnadsfri gravidfotografering

Fyll i formuläret och ange lite kort information om dig/er så återkommer vi.