_DSC8996_co.jpg

Gravidfotografering

Gravidfotografering av fotograf i Stockholm. Vid gravidfotografering kan du själv välja att fotas av vår fotograf i vår fotostudio i Stockholm, i din hemmiljö eller utomhus i naturen.

Vår gravidfotograf utgår helt från dina önskemål och tillsammans med dig bestämmer vi vilka bilder du vill ha vid gravidfotograferingen. Självklart får både pappan och syskon vara med på gravidfotograferingen om ni önskar det. Kontakta oss gärna om inte något av våra färdiga bildpaket nedan passar dig så tar vi fram ett anpassat bildpaket till dig.


Gravidpaket Mini

Detta paket innehåller upp till 30 minuters fotografering i vår fotostudio i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 3 st. högupplösta digitala bilder eller 2 st. förstoringar på fotopapper i storlek 13x18 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller pappersförstoringar kan du enkelt köpa till det.

Vårt minsta bildpaket passar dig som endast vill ha några få professionella bilder som minne av graviditeten.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1095 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till studiofotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 2595 kr.


Gravidpaket Midi

Detta paket innehåller upp till 1 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 10 st. högupplösta digitala bilder eller 5 st. förstoringar på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller pappersförstoringar kan du enkelt köpa till det.

Detta bildpaket passar dig som vill ha ett lite mindre bildpaket men det finns ändå tid för några olika ombyten och stilar.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1795 kr vid fotografering i vår fotostudio. Vid fotografering utomhus eller hemma hos dig i Stockholms-området tillkommer 300 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till studiofotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 3295 kr.


Gravidpaket Maxi

Detta paket innehåller upp till 1,5 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 20 st. högupplösta digitala bilder eller 15 st. digitala bilder och 3 st. förstoringar på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller pappersförstoringar kan du enkelt köpa till det.

Detta paket som är det mest populära av våra gravidpaket passar dig som vill ha många bilder med flera olika stilar, variation och flera ombyten då det finns gott om tid vid fotograferingen till detta.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 2495 kr vid fotografering i vår fotostudio. Vid fotografering utomhus eller hemma hos dig i Stockholms-området tillkommer 300 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till studiofotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 3995 kr.


Gravidpaket Deluxe

Detta paket innehåller upp till 2 timmars fotografering i en svit på ett slott i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 25 st. högupplösta digitala bilder eller 15 st. digitala bilder och 2 st. förstoringar på fotopapper i storlek 30x40 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller pappersförstoringar kan du enkelt köpa till det.

Detta paket passar dig som vill ha många bilder med flera olika stilar, variation och flera ombyten då det finns gott om tid vid fotograferingen till detta, och allt detta i en lyxig miljö på ett slott i Stockholm. Speciella avbokningsregler gäller för detta alternativ, kontakta oss för mer information.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 5495 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till fotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 6995 kr.


NYHET: Nu kan vi även erbjuda make-up och hårstyling vid fotograferingen

Till alla våra paket ovan kan du nu köpa till make-up och enklare hårstyling inför fotograferingen om du väljer att fotas i vår fotostudio. Det kostar 1500 kr extra och tar ca. 1 timme (utöver fotograferingstiden som anges per paket ovan), så första timmen blir du stylad och sedan fotograferar vi. Vi samarbetar med en MUA som har över 12 års erfarenhet av make-up och hårstyling och som har haft många uppdrag inom mode, tv, film och skönhet, så vill du få ut det mesta av din fotografering så rekommenderar vi att du väljer till styling!


Boka gravidfotografering

Här kan du skicka oss en förfrågan om att boka gravidfotografering genom att fylla i formuläret nedan. Notera att detta endast är en förfrågan om gravidfotografering och den är inte bindande för någon av parterna förrän den bekräftats. Vi spar alltid några tider, så även om du är sent ute så brukar vi kunna hitta en passande tid inom några dagar!

Namn *
Namn
Önskat bildpaket? *

Alla priser ovan är inklusive 25% moms. Har du några frågor om våra bildpaket för gravidfotografering ovan är det bara att kontakta oss. Vi kan också erbjuda bildpaket där du själv väljer innehåll, ange det då i formuläret ovan när du kontaktar oss så återkommer vi med en personlig offert. Klicka här för att se vårt galleri med exempel-bilder.