_DSC9665_co.jpg

Porträttfotografering

Vi har lång erfarenhet av porträttfotografering och hos oss kan du välja att fotas av vår fotograf i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i naturen.

Vi erbjuder alla typer av porträttfotografering från babyfoto, familjefotografering och studentfoto till bilder för ditt CV eller till Sociala Medier som Facebook och Linkedin. Du väljer stilen och vi ordnar professionella porträtt!


Porträttpaket Mini

Detta paket innehåller upp till 30 minuters fotografering i vår fotostudio i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 3 st. digitala högupplösta bilder eller 1 st. förstoring på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta bildpaket är perfekt för dig som behöver bilder till ditt CV, Linkedin eller liknande samt för studentfoto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1195 kr.


Porträttpaket Midi

Detta paket innehåller upp till 1 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 10 st. digitala bilder eller 3 st. förstoringar på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta bildpaket passar bäst för dig som vill ha ett lite mindre bildpaket för familjefoto eller babyfoto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1895 kr.


Porträttpaket Maxi

Detta paket innehåller upp till 1,5 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut 15 st. digitala bilder som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta paket är det mest populära av våra porträttpaket, då det ger utrymme för många stilar och variation vid ex. familjefoto eller babyfoto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 2595 kr.


Boka porträttfotografering

Här kan du skicka oss en förfrågan om att boka porträttfotografering genom att fylla i formuläret nedan. Notera att detta endast är en förfrågan om porträttfotografering och den är inte bindande för någon av parterna förrän den bekräftats.

Önskat bildpaket? *

Har du några frågor om våra porträttpaket ovan är det bara att kontakta oss. Vi kan också erbjuda bildpaket där du själv väljer innehåll, ange det då i formuläret ovan när du kontaktar oss så återkommer vi med en personlig offert. Klicka här för att se vårt galleri med exempel-bilder.