_DSC9665_co.jpg

Porträttfotografering

Vi har lång erfarenhet av porträttfotografering och hos oss kan du välja att fotas av vår fotograf i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i naturen.

Vi erbjuder alla typer av porträttfotografering från babyfoto, familjefotografering och studentfoto till bilder för ditt CV eller till Sociala Medier som Facebook och Linkedin. Du väljer stilen och vi ordnar professionella porträtt!


Porträttpaket Mini

Detta paket innehåller upp till 30 minuters fotografering i vår fotostudio i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 3 st. digitala högupplösta bilder eller 1 st. förstoring på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta bildpaket är perfekt för dig som behöver bilder till ditt CV, Linkedin eller liknande samt för studentfoto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1195 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till fotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 2695 kr.


Porträttpaket Midi

Detta paket innehåller upp till 1 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut antingen 10 st. digitala bilder eller 3 st. förstoringar på fotopapper i storlek 21x30 cm som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta bildpaket passar bäst för dig som vill ha ett lite mindre bildpaket för familjefoto, babyfoto eller “modell för en dag”-foto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 1895 kr vid fotografering i vår fotostudio. Vid fotografering utomhus eller hemma hos dig i Stockholms-området tillkommer 300 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till fotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 3395 kr.


Porträttpaket Maxi

Detta paket innehåller upp till 1,5 timmes fotografering i vår fotostudio i Stockholm, hemma hos dig eller utomhus i Stockholm. Du får själv välja ut 15 st. digitala bilder som efterbehandlas av oss för högsta kvalité. Vill du ha fler bilder eller förstoringar på fotopapper kan du enkelt köpa till det.

Detta paket är det mest populära av våra porträttpaket, då det ger utrymme för många stilar och variation vid ex. familjefoto, babyfoto eller “modell för en dag”-foto.

Detta paket inkluderar både fotograferingen och bilder enligt ovan och kostar 2595 kr vid fotografering i vår fotostudio. Vid fotografering utomhus eller hemma hos dig i Stockholms-området tillkommer 300 kr.

NYHET: Nu kan du lägga till make-up och enklare hårstyling till fotograferingen, då tillkommer 1500 kr och det blir totalt 4095 kr.


NYHET: Nu kan vi även erbjuda make-up och hårstyling vid fotograferingen

Till alla våra paket ovan kan du nu köpa till make-up och enklare hårstyling inför fotograferingen om du väljer att fotas i vår fotostudio. Det kostar 1500 kr extra och tar ca. 1 timme (utöver fotograferingstiden som anges per paket ovan), så första timmen blir du stylad och sedan fotograferar vi. Vi samarbetar med en MUA som har över 12 års erfarenhet av make-up och hårstyling och som har haft många uppdrag inom mode, tv, film och skönhet, så vill du få ut det mesta av din fotografering så rekommenderar vi att du väljer till styling!


Boka porträttfotografering

Här kan du skicka oss en förfrågan om att boka porträttfotografering genom att fylla i formuläret nedan. Notera att detta endast är en förfrågan om porträttfotografering och den är inte bindande för någon av parterna förrän den bekräftats.

Önskat bildpaket? *

Alla priser ovan är inklusive 25% moms. Har du några frågor om våra porträttpaket ovan är det bara att kontakta oss. Vi kan också erbjuda bildpaket där du själv väljer innehåll, ange det då i formuläret ovan när du kontaktar oss så återkommer vi med en personlig offert. Klicka här för att se vårt galleri med exempel-bilder.