presentkort_kuvert_guld.jpg

Köp presentkort för fotografering

Vi erbjuder lyxiga presentkort för en fotografering, den perfekta presenten eller julklappen! Du väljer själv om det ska vara en porträttfotografering, gravidfotografering, bröllopsfotografering eller annat, och vi har några färdiga paket att välja på under respektive kategori. Det går också bra att bestämma en summa och sedan får mottagaren av presentkortet själv välja om de vill ha porträttbilder, gravidbilder, bröllopsbilder eller annat. Fotograferingen utförs i vår studio, hemma eller utomhus efter överenskommelse. Våra presentkort levereras i ett lyxigt guldkuvert och är en mycket uppskattad present, både som julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller annat tillfälle.

NYHET: Nu kan vi erbjuda leverans av presentkortet samma dag, perfekt om du är sent ute med presenten! Vi kan antingen maila ut ett presentkort som du själv får skriva ut och ge bort eller så levererar vi ett lyxigt presentkort med guldkuvert hem till dig i Stockholm (hemleverans av presentkortet kostar 595 kr extra, och måste först godkännas av oss).

Hur fungerar det?
Ange dina uppgifter nedan och om du är intresserad av ett presentkort med en viss summa eller om du vill ge bort ett av våra förvalda fotopaket (se menyn ovan för våra olika fototjänster) samt hur du vill att vi levererar presentkortet. Är du intresserad av hemleverans anger du vilken dag och till vilken adress i Stockholm du önskar detta. Vi återkommer snarast till dig för att bekräfta uppgifterna, information om betalning etc.


Köp av presentkort

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.