_DSC9889_co.jpg

Om

Dals Foto har fotostudio för fotografering i Stockholm, men reser också över hela Sverige för fotografering. Som fotograf arbetar vi med många olika fotouppdrag, ex. porträttfoto, gravidfoto, bröllopsfoto och företagsfoto.

Vi har arbetat sedan år 2001 med foto och reklam, och finns i Stockholm. Företaget innehar F-skatt och utför uppdrag för både privatpersoner och företag, och några exempel på företagskunder är Swedbank, Svensk Fastighetsförmedling, Länsförsäkringar, Folksam och Dina Försäkringar.

Övrig information

Vi utför fotouppdrag i hela Sverige men främst i Stockholm där vi också har vår fotostudio. Vi utför fotograferingar i vår studio, på plats hos kund, utomhus och på andra ställen som vi överenskommer, och vi har portabel studioutrustning för fotografering on-location. Vi har ingen drop-in fotografering utan du måste alltid boka tid för fotografering. Hos oss betalar du som privatperson normalt med Swish (till nr. 1236693394) eller via ditt bankkort direkt vid fotograferingen, och som företag mot faktura. Vi säljer även presentkort för fotografering, vänligen kontakta oss om du önskar köpa detta. Du kan efterbeställa bilder från en tidigare fotosession genom att kontakta oss. Vi kan leverera era bilder i digitalt format, utskrivna på fotopapper eller på canvas, plexi-skiva och många andra material.